Bijzondere ramenvormen vragen om shutters

Ongewone raamvormen in huis zijn zeer sfeerbepalend. Het geef je interieur direct een geheel eigen uitstraling. Zodra je de ruimte binnenkomt wordt je oog vaak direct naar dat ene unieke raam getrokken. Wel vraagt zo'n raam met afwijkende vorm om de juiste raambekleding. Dat kan soms best een uitdaging zijn. Geen nood, shutters zijn in dit geval de heilige graal!

Houten shutters passen voor elk raam

Met shutters kun je echt alle kanten op. Van een schuin, rond, trapezium, halfrond tot puntig raam, je kunt het zo gek niet bedenken, maar shutters zijn voor elk raam geschikt. Deze raamdecoratie wordt namelijk tot in perfectie op maat gemaakt. En tegelijkertijd lever je niet in op gemak in lichtregulering en de mate van privacy. Win-win dus!

Zelfs voor een raam met afwijkende vorm in de badkamer zijn shutters verkrijgbaar. Houten shutters worden afgeraden om te plaatsen in de badkamer vanwege de hoeveelheid vocht in de ruimte. Een uitkomst bieden dan de Aqualine shutters van JASNO welke spatwaterproof zijn. Deze shutters zijn ook geschikt voor schuine, getoogde of andere speciale ramen.

 Toog shutters Shutters badkamer

Originele raamvorm met shutters is wauw

Vaak ben je juist verliefd op zo’n prachtig raam met bijzondere vorm in huis. Deze vorm wil je vast niet wegstoppen achter een of ander gordijn. Dat zou echt zonde zijn. Het grote voordeel van shutters is ook dat de originele vorm van het raam juist zichtbaar blijft. En zelfs met shutters nog extra wordt geaccentueerd. Tip: kies shutters uit in een andere kleur dan de muur zodat het bijzondere raam pas echt een opvallende eyecatcher wordt.