Sfeer met shutters

Als raamdecoratie

Raamdecoratie is bij uitstek geschikt om sfeer te creëren in huis. Dat geldt in het bijzonder voor shutters. In de eerste plaats vormen shutters met hun stijlvolle uitstraling natuurlijk een opvallende eyecatcher in jouw woning. Rond, driehoek, breed, hoog; shutters zijn toe te passen op vrijwel iedere raamvorm, waardoor iedere ruimte ermee kan worden bekleed.

Maar dat is niet alles. Want de op zichzelf al sfeervolle shutters lenen zich ook uitstekend om te spelen met licht. Houd de shutters gesloten voor het verduisteren van de ruimte, het creëren van privacy en het binnenhouden, of juist buiten houden, van de warmte. Of creëer een heldere, open omgeving door de shutters te openen.

Door bij een groot raam of meerdere ramen bij elkaar te variëren met open en gesloten shutters, geef je de ruimte nog meer cachet en vormen de shutters een waar kunstwerk. De lichtstralen door de shutter lamellen gaan zorgen voor een speciaal effect.

Shutters als roomdivider

Wil je met de indeling van je huis spelen? Deel de ruimte in tweeën door middel van shutters! Met shutters creëer je gemakkelijk meerdere ruimtes, zonder dat het direct een massieve scheiding wordt. Doordat de panelen gemakkelijk opzij geschoven kunnen worden dankzij een railsysteem, zijn shutters erg flexibel en kun je van de ruimte altijd weer één geheel maken. Je kunt de doorgang in de kamer daardoor zo groot maken als je zelf wilt.