Shutters ontworpen door designers

Ook het oog van designers is gevallen op shutters. Met een eigen twist aan het ontwerp zetten zij shutters op de markt. Sommige met een tijdelijk karakter, andere blijvend in een assortiment.

Jan des Bouvrie shutters

Wie kent hem niet? De Nederlandse interieurontwerper Jan des Bouvrie die regelmatig samenwerkingen aangaat met verschillende fabrikanten. Ook shutters konden in zijn rijtje niet ontbreken. Vandaar dat hij de samenwerking aan ging met StyleShutters.

Wat zijn Jan des Bouvrie shutters?

Jan des Bouvrie shutters worden gekenmerkt door een uiterst strakke vormgeving. Passend bij modern, sfeervol wonen in een Mediterrane sfeer. De minimalistische kubusvormige shutters hebben vlakke louvres. Dit zorgt voor een strak afgesloten geheel, wanneer je de lamellen van Jan des Bouvrie shutters sluit. Ook is iedere Jan des Bouvrie shutter te herkennen aan een subtiel, glanzend metalen logo van Jan des Bouvrie, dat zit bevestigd aan de zijkant van de zijstijl.

Piet Boon shutters

Ook Piet Boon zag zijn kans en ontwierp in samenwerking met Zonnelux  zijn eigen shutters. Piet Boon is een internationale designer die vooral bekend staat als luxury merk.

Wat zijn Piet Boon shutters?

Kenmerkend voor Piet Boon shutters is de maatvoering en de versobering. De lamellen zijn niet afgeschuind en alle afrondingen en vellingen zijn minimaal gehouden. Ook het bedieningsmechanisme is nagenoeg onzichtbaar. De lamellen zijn leverbaar in 54 mm en 81 mm. En er zijn acht verschillende kleuren beschikbaar.