Shutters in een inloopkast

Een inloopkast, welke vrouw droomt daar nou niet van? Alle schoenen op een rij, de ruimte om kleren overzichtelijk op te hangen en de ruimte om je dagelijkse outfit samen te stellen.
Een prachtige plek waar shutters niet kunnen ontbreken.

Toegangsdeur

Je fashionparadijs wil je natuurlijk ook fashionable afsluiten. Vaak wordt een inloopkast afgesloten met een deur, een gordijn of een schuifpaneel. Maar wat dacht je van shutters? Shutters creeëren een mooie sfeer en worden op maat gemaakt. Plaats de shutters op een schuifrail of klap ze weg als deurtjes, de keuze is aan jou!

Ramen

Zitten er ramen in je inloopkast? Dan wil je natuurlijk wel wat privacy tijdens het aantrekken van je outfit. Shutters bieden hiervoor een prachtige oplossing. Door de lamellen te sluiten kan niemand binnnen kijken. Of creëer een unieke sfeer met de lichtinval tussen de lamellen door.

Kastdeuren

Je kleren netjes opbergen kan achter een kastdeur. Ook hiervoor zijn shutters mogelijk. Laat de lamellen van onder tot boven doorlopen of kies voor een shutterpaneel met een raised panel, dat is een stuk gesloten shutter zonder verstelbare lamellen. Met de verstelbare lamellen bepaal je zelf of je in de kast kunt kijken, om stiekem te genieten van je kleren. Of doe de lamellen dicht en houd je kleren uit het zicht. Ook is het fijn om de lamellen een stukje open te houden zodat je kleren kunnen luchten.