Shutters voor kantoorramen

Natuurlijk licht is het fijnste licht om in te werken. Maar soms zijn de zonnestralen erg fel of schijnt het licht in je gezicht of op je beeldscherm. Op deze momenten wil je de lichtstralen kunnen weren. Ook houd je je kantoor graag netjes en overzichtelijk. Daar passen shutters uitstekend bij.  

Shutters op kantoor

Shutters geven een strakke, opgeruimde look. Ook kunnen shutters je tijdens je werkzaamheden voorzien van daglicht. Is de zon iets te fel en schijnt deze op je beeldscherm? Sluit dan de lamellen en laat het zicht op je laptop niet belemmeren door de zon.

Heb je hoge ramen? Dan is het vaak niet mogelijk om hier shutters voor te plaatsen die met één handeling te bedienen zijn. Deze panelen zullen worden voorzien van een tussenverbinding. Zo kun je de lamellen van ieder vlak afzonderlijk bedienen. Staat de zon hoog? Dan doe je de bovenste lamellen dicht en hou je de onderste open voor de lichtinval (of andersom). Heb je geen zin in nieuwsgierige blikken op je werk? Sluit dan de lamellen van het paneel dat op ooghoogte zit.

Maar er is nog meer mogelijk met shutters. Shutters kunnen namelijk niet alleen voor ramen worden geplaatst, ze dienen ook prima als roomdividers. Handig op momenten dat je jouw werkplek net wat meer af wilt schermen van je collega's.