Dé perfecte match; shutters in een Scandinavisch interieur

Strak, modern en licht; dat zijn de kernwoorden voor een Scandinavisch interieur. In Scandinavië zijn de dagen vaak kort en wordt dus elke lichtstraal extra gewaardeerd. Vandaar dat Scandinavische interieurs vaak een lichte inrichting hebben. Eenvoud en minimalisme zijn ook belangrijke waarden in een Scandinavisch interieur. Dus welke raamdecoratie past hier perfect bij? Shutters natuurlijk!

witte shutters eetkamer

Prachtige lichtstralen door shutters

Shutters zorgen voor een prachtig lichtspel in de ruimte. Dankzij de verstelbare lamellen kun je deze in de gewenste stand zetten. Binnen een paneel kun je voor een verdeling van de lamellen kiezen. Hierbij is het mogelijk om de bovenste en onderste lamellen apart van elkaar te bedienen. Zet de onderste lamellen dicht voor de privacy en laat de bovenste lamellen open voor de lichtinval. Kies een witte of lichtgrijze kleur en zorg dat de shutters zich helemaal mengen met de muren. Witte shutters weerkaatsen het licht namelijk naar binnen toe.

De kracht van eenvoud

Om de minimalistische sfeer te behouden kun je kiezen voor shutters zonder bedieningsstokje. Het bedieningssysteem zit dan ingebouwd in de zijstijl van het shutterpaneel en is dus niet zichtbaar. Wil je de eenvoud nóg meer benadrukken? Kies dan voor shutters van JASNO. Deze shutters hebben namelijk verzonken scharnieren, die verstopt zitten in het shutterpaneel. Alles om de eenvoud en strakke look te handhaven in een Scandinavisch interieur!