Dit zijn de raamdecoratietrends voor 2023

Ben je van plan om je interieur in 2023 een nieuwe look te geven? Vergeet dan ook zeker niet naar je raamdecoratie te kijken. Raambekleding speelt namelijk een grote rol. Het is een relatief kleine verandering, maar met een groots effect. In dit artikel lees je wat de raamdecoratietrends van 2023 zijn zodat jij helemaal up to date bent!

Natuurlijke woontrend

Ook dit jaar zien we veel natuurlijke materialen en kleuren terug in het interieur, dus wat raamdecoratie betreft zit je met deze kleuren en materialen goed. Wat dacht je van shutters in een zandtint of zachte aardetint? Zeer populair! Of toch liever shutters in een grijsgroene tint? Zo haal je letterlijk de natuur in huis. Wil je de natuurlijke look versterken? Bij shutterleverancier JASNO heb je de keuze uit houten shutters in een beitsuitvoering. Bij dit type shutter is de houtnerf duidelijk zichtbaar en geven je interieur een exclusieve en warme uitstraling.

Houten JASNO shutters natuurlijke look vtwonen   Houten shutters van JASNO voor een natuurlijke look

Isolerend en duurzaam

Thema’s zoals het milieu, duurzaamheid en energiebesparing staan anno 2023 meer dan ooit voorop. Het kiezen van de juiste raamdecoratie voor je ramen zorgt er niet alleen voor dat er minder warmte verloren gaat, het is ook positief voor je energierekening. Bovendien wil je het liefst jarenlang plezier hebben van je raamdecoratie. De shutters van JASNO zijn gemaakt van duurzaam Paulownia hout wat een isolerende werking heeft. Zo houd je in de wintermaanden de kou buiten en blijft je huis in de zomer heerlijk koel met de lamellen in gesloten stand.

Witte JASNO shutters openslaande tuindeuren railsysteem