Duurzame raamdecoratie? Shutters zijn de oplossing!

Tegenwoordig wordt het met de dag belangrijker om op een verantwoorde manier met het milieu om te gaan. We verduurzamen ons huis door steeds vaker te kiezen voor producten die langer meegaan, om zo af te stappen van de welbekende wegwerpmaatschappij. Er zijn een hoop elementen waarmee men tegenwoordig het huis kan verduurzamen, waarbij raamdecoratie ook een grote rol kan spelen.

Duurzame houten shutters

Wat raamdecoratie betreft wordt er dan ook steeds vaker gekozen voor een duurzamere optie. Shutters zijn het perfecte voorbeeld: ze gaan zeer lang mee vergeleken met andere raamdecoratie. Houten shutters vormen in een landelijk en modern interieur de kers op de taart. Shutters zijn niet goedkoop maar bieden vele voordelen en kunnen zeker gezien worden als goede investering. Je wilt namelijk lang kunnen genieten van je raamdecoratie en het niet al na enkele jaren moeten vervangen. De kwaliteit en de gebruikte materialen zijn hierbij van belang.

Shutters zijn een goede investering

Een voorbeeld van duurzame shutters zijn de shutters van JASNO. Zij maken dan ook uitsluitend gebruik van hoogwaardig, duurzaam geproduceerd Paulownia hout. Door het gebruik van dit stevige maar lichte hout en de kwalitatieve afwerking hiervan hebben de shutters een lange levensduur. Tevens is deze raambekleding extra duurzaam doordat deze in gesloten toestand in de zomermaanden de warmte buitenshuis houden en in de winter juist warmteverlies tegengaan. Investeer vandaag de dag in duurzame raamdecoratie met een lange levensduur dat niet belastend is voor het milieu.

Duurzame houten shutters JASNO