Gespot: shutters in vtwonen - 'Weer verliefd op je huis'!

Shutters zijn niet meer weg te denken in de woonprogramma's van vandaag de dag. De stylisten zijn dol op de houten binnenluiken omdat deze raamdecoratie geschikt is voor alle raamsoorten én omdat ze natuurlijk warmte en sfeer toevoegen aan ieder interieur. In het tv-programma vtwonen 'Weer verliefd op je huis' gaan vijf interieurstylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun woning. Het lukt de bewoners namelijk niet om het eens te worden over de inrichting. In het nieuwe seizoen (september t/m december 2021) spotten wij een aantal make-overs met shutters!

Houtlook shutters in verbouwde paardenstal

De woning van Hank en Suus uit Haarlem leek na de make-over wel een waar shutterparadijs! Het pand is een voormalige paardenstal en bevindt zich op een monumentaal kazerneterrein. De hoge half ronde raampartijen zijn een lust voor het oog, echter zaten ze verstopt achter metershoge gordijnen. Shutter leverancier JASNO plaatste shutters in een houtlook voor de half ronde ramen en de openslaande tuindeuren op de begane grond. Op de vide werden er shutters geplaatst voor een half rond draaikiepraam. Omdat shutters altijd op maat worden gemaakt, zijn ze ook geschikt voor speciale raamvormen. Het eindresultaat mag er zijn!

            JASNO shutters in Haarlem vtwonen - weer verliefd op je huis JASNO shutters in Haarlem vtwonen - weer verliefd op je huis

Een huis vol shutters

Ook in Rhoon is een spectaculaire make-over neergezet met shutters. De vele en hoge raampartijen in de drive-in woning van Wendy en Roeland zorgden er niet alleen voor dat je bij binnenkomst verblind werd door de felle zon, maar ook dat het bloedheet werd in de woning. Omdat shutters een deel van de warmte buiten houden, waren ze ook hier de ideale kandidaat. Er werden zelfs shutters óp het draaikiepraam in de keuken gemonteerd en op het kantoortje in de vide. Eindresultaat: een huis vol shutters! Wie wil dat nou niet ;)

            Shutters in vtwonen Rhoon JASNO shutters in Rhoon vtwonen - weer verliefd op je huis

Meer shutters zien?

Benieuwd of er nog een make-over zal komen met shutters in de hoofdrol? Vtwonen ‘Weer verliefd op je huis’ is t/m 5 december iedere zondag te zien op SBS6, om 18:55 uur.
Voor meer informatie over de make-overs in Haarlem en Rhoon en alle bijbehorende foto’s zie:

www.vtwonen.nl/tv/weer-verliefd-op-je-huis/aflevering-10-seizoen-15/mari...
www.vtwonen.nl/tv/weer-verliefd-op-je-huis/aflevering-9-seizoen-15/fietj...