Industrieel interieur met shutters!

Hoge plafonds, metalen balken, betonnen vloeren, dit doet allemaal denken aan een industriële look. Geen kleine details, maar juist grote, robuuste en strakke items. De industriële woonstijl is een ware hit en ook shutters passen perfect in dat plaatje. 

                                     zwarte shutters woonkamer 

Raambekleding als blikvanger

In een industrieel interieur mag de raambekleding zeker een blikvanger zijn. Welke raamdecoratie is dan beter geschikt dan shutters! Prachtige hoge en brede ramen compleet afgewerkt met robuuste shutters. Bovendien een geweldig lichtspel door de zonnestralen die door de lamellen naar binnen schijnen. Afbreuk aan licht is er dus ook zeker niet.

Creëer een robuuste look

Een belangrijk deel van een industriële look is de kleur. Kies shutters in een prachtige zwarte of donkergrijze tint, voor de stoere uitstraling. Wil je de robuuste look extra benadrukken? Kies dan voor houten shutters waar de houtnerf nog zichtbaar is. JASNO heeft bijvoorbeeld de optie voor shutters met beitsafwerking waarbij deze grove houtnerf benadrukt wordt. Tevens heeft JASNO de mogelijkheid voor verschillende lamelbreedtes. Kies je de grootste lamelbreedte XL (114mm) dan zorg je nog eens extra voor de robuuste uitstraling.

 

               zwarte toograam shutters close up zwarte shutters