Licht en privacy in huis met shutters

Woon je in een drukke omgeving of direct aan de straatkant dan wil je waarschijnlijk niet dat voorbijgangers zo bij je naar binnen kunnen kijken. Met de juiste raamdecoratie ga je inkijk tegen en waarborg je zoveel mogelijk je privacy. Wel wil je natuurlijk veel licht in huis behouden. Met de volgende raambekleding zit je helemaal goed:

Lichtinval en privacy dankzij shutters

De meest ideale raamdecoratie om licht en privacy te regelen zijn onder andere shutters. Dankzij de verstelbare lamellen kun je zelf bepalen hoeveel zonlicht je huis instroomt. De horizontale lamellen zijn eenvoudig in de gewenste stand te kantelen. Schijnt de zon net vervelend op je beeldscherm? Zet de lamellen een tikje in een andere stand en het is meteen verholpen. Ook zijn schutters verdeeld in diverse panelen welke los van elkaar te bedienen zijn. Geen zin in pottenkijkers? Klap dan de lamellen van de onderste rij panelen dicht voor optimale privacy.

Shutters privacy Witte shutters

Volop privacy in de badkamer

Zelfs in ruimtes waar privacy het meest gewenst is zoals in de badkamer kunnen shutters gemonteerd worden. JASNO heeft speciaal voor vochtige ruimtes Aqualine shutters ontworpen. Deze shutters, gemaakt van hoogwaardig kunststof, kunnen tegen een flinke dosis vocht. Zo zie je maar; shutters zijn niet alleen magisch mooi maar ook gewoon enorm praktisch.

Badkamer privacy shutters JASNO Moss Grey shutters privacy