De oplossing voor die mooie openslaande tuindeuren

Zodra de zon schijnt en de temperaturen weer aangenaam zijn, is er niets fijner dan de tuindeuren wagenwijd open te klappen naar buiten. Laat de frisse lucht maar naar binnenstromen en de zonnestralen je woonkamer inschijnen. Een vraag die velen zich stellen: welke raamdecoratie is nu het meest geschikt voor mijn openslaande deuren? Je leest het hieronder:

Shutters voor openslaande deuren

Als je directe toegang wilt houden naar de tuin dan is niet alle raambekleding geschikt. Voor openslaande deuren bieden shutters uitkomst. Naast de fantastische uitstraling die shutters geven vormen deze ook een praktische oplossing voor je openslaande deuren of schuifdeuren naar de tuin. Het grote voordeel van shutters is dat je de shutterpanelen eenvoudig kunt openklappen of schuiven. Wil je de deuren openen dan kun je de panelen bijvoorbeeld 90 graden openklappen. En mocht je juist last hebben van laagstaande zon of behoefte hebben aan extra privacy dan klap je de panelen gewoon weer dicht. Een fluitje van een cent. Ook kun je de lamellen in de gewenste stand kantelen zodat de zonnestralen op de gewenste manier je woonkamer in kaatsen.

Vtwonen pastel witte shutters

Shutters zijn oogverblindend en praktisch

Zet je het liefst iedere zomerse dag de deuren naar de tuin open? Denk dan aan een handig railsysteem. Bij JASNO kun je bijvoorbeeld op maat gemaakte shutters laten plaatsen op zo'n railsysteem. Met een vouwrail schuif je de shutters dan in één handbeweging zó opzij. Ideaal! Dit is ook echt een aanrader voor hoge en wat zwaardere panelen. Niet geheel onbelangrijk, de naar binnen geklapte shutterpanelen zien er ook nog eens geweldig uit in je interieur. Nog zo'n enorm handige optie met shutters voor je tuindeuren is de schuifrail. Je schuift de panelen dan lekker snel voor elkaar weg. Shutters voor openslaande deuren zijn dus niet alleen oogverblindend maar ook nog eens handig in gebruik.

Zwarte shutters in woonkamer