Overal shutters in vtwonen - verbouwen of verhuizen

Bekijk de prachtige shutters in seizoen 2 van vtwonen - verbouwen of verhuizen!

In films, series, op social media: shutters zijn overal te vinden! Was het je ook opgevallen dat ze in steeds meer tv-programma’s te zien zijn? Denk bijvoorbeeld aan het woonprogramma vtwonen – verbouwen of verhuizen. In dit programma voldoet de woning niet meer aan de woonwensen van de bewoners. Terwijl de bewoners een week verblijven in hun droomhuis, gaat het vtwonen team aan de slag met hun huidige woning. Aan het einde van het programma moeten de bewoners een keuze maken: Blijven ze in hun eigen verbouwde huis, of gaan ze toch verhuizen? 

In dit programma gebruiken de stylisten regelmatig shutters als raamdecoratie, want shutters kunnen altijd! Dit is bijvoorbeeld het geval in de laatste aflevering van seizoen 2. Stylist Frans is samen met het vtwonen team flink aan de slag gegaan in de tussenwoning van Mariëtte en Peer in Rijswijk. De complete benedenverdieping van deze jaren ’30 woning is verbouwd en in de serre en erker zijn de shutters van shutterleverancier JASNO geplaatst. De shutters in de serre zijn geplaatst op een railsysteem. Op deze manier weren ze niet alleen de felle zonnestralen, maar zijn ze ook opzij te schuiven om van het uitzicht te genieten. Zelfs voor het serredak zijn shutters gebruikt. Het resultaat mag er zijn!

shutters jasno serre vtwonen

Ook in de erker komen de shutters prachtig tot hun recht. Samen met de shutters in de serre zorgen ze ervoor dat de woonkamer één geheel is!

shutters erker vtwonen jasno

Voor meer informatie over deze make-over en foto's zie:
https://www.vtwonen.nl/tv/verbouwen-verhuizen/aflevering-8-kijken-en-kop...