Raamdecoratie voor schuine, hoekige en puntige ramen? Shutters!

Ben jij de gelukkige eigenaar van zo'n prachtig schuin- of driehoekig raam in huis? Deze ware eyecatchers maken iedere ruimte direct spectaculair. Enig minpuntje is dat raamdecoratie vinden voor schuine, hoekige of puntige ramen best een uitdaging kan zijn. De keuze is namelijk wat beperkter. Gelukkig kunnen op maat gemaakte shutters altijd voor dit soort speciale raamvormen.

Schuine shutters         Puntige shutters

Schuine ramen vragen om shutters

Een groot voordeel van shutters is dat deze tot op de millimeter nauwkeurig op maat gemaakt worden waardoor deze geplaatst kunnen worden op ieder type raam. Vooral in nieuwbouw woningen komen regelmatig schitterende raamvormen voor. Erg indrukwekkend een hoog, schuin raam of driehoekige raam. Zonde om deze te bedekken met gordijnen natuurlijk. Houten shutters bieden een stijlvolle en sfeervolle oplossing voor ieder schuin raam. Ze accentueren het raam zelfs! Vooral als je kiest voor shutters in een contrasterende kleur met het kozijn of met de kleur van de muren. Specialisten zullen het raam exact inmeten zodat je verzekerd ben van een perfect passende shutter voor jouw schuine ramen. Vooral bij JASNO zijn ze gespecialiseerd in shutters voor bijzondere raamvormen.

Schuine shutters

Shutters tot in de puntjes op maat

Het is mogelijk om de shutters op of in de dag te laten monteren. Dus montage binnen de muuropening of montage van shutters op de muur. Mocht het schuine raam beschikken over een draaikiepraam of ander raam dat open moet kunnen dan is dit geen probleem. De shutters gemonteerd op het kozijn draaien en kiepen gewoon mee met het raam. Verder kun je de shutters altijd openklappen of via een rails naar de zijkanten schuiven. De mogelijkheden zijn eindeloos zelfs voor driehoekige en schuine raampartijen. En heb je moeite om in de hoogste punt de lamellen te bedienen? Met een telescopische stok kun je zelfs bij de allerhoogste shutter punt.