Shutters in de badkamer, durf jij het aan?

Houten raamdecoratie plaatsen in de badkamer? Veel zullen meteen denken: no way! Dan trekt de boel direct krom vanwege al het vocht in deze ruimte. Toch kunnen wij je verzekeren dat die schitterende shutters ook prima in de badkamer kunnen hangen. Zo transformeer je de badkamer toch nog om in een luxe home-spa.

Privacy en sfeer in de badkamer met shutters

Privacy staat natuurlijk centraal in de badkamer. Je wilt hier ten slotte in alle rust kunnen ontspannen. Toch is het fijn om tijdens het badritueel genoeg daglicht in de ruimte te hebben. Shutters bieden echt uitkomst. Je zet de lamellen eenvoudig in de juiste stand zodat je én inkijk van buiten voorkomt én toch zonlicht in de badkamer krijgt.

Ondanks alle voordelen van shutters in deze vochtige ruimte blijft men wat angstig. Begrijpelijk, want hout en water gaan niet echt lekker samen. Kies je voor houten shutters, dan is het belangrijk om de ruimte goed te ventileren en te voorkomen dat er spatwater op de shutters komt. Verder niet onbelangrijk: kies voor shutters van een hoge kwaliteit van een goed merk. Waarom? Omdat deze houten shutters op een speciale manier zijn vervaardigd uit meerdere delen hout waardoor de lamellen extra stevig zijn en niet kromtrekken. Let er ook zeker op dat de shutters zijn behandeld met een speciale vochtbestendige lak.

Shutters badkamer

Aqualine shutters zijn spatwaterproof

Mocht je het toch niet helemaal aandurven om houten shutters in de badkamer te plaatsen, dan is hiervoor een perfect alternatief. Namelijk de Aqualine shutters van JASNO. Dit zijn shutters gemaakt van hoogwaardig kunststof dat vochtbestendig is. Zo kunnen de kinderen lekker spetteren in bad zonder dat je je zorgen hoeft te maken over je raamdecoratie. Geweldig die spatwaterproof shutters!

Een ander groot voordeel is dat shutters op maat gemaakt worden en dus ook geschikt zijn voor speciale raamvormen. Zelfs een draaikiepraam in de badkamer kun je voorzien van zowel houten- als aqualine shutters. Zo tover je in een mum van tijd je eigen badkamer om in een wellnessparadijs.

JASNO shutters in badkamer