Shutters bij Villa Augustus

In de provincie Zuid-Holland, in Dordrecht om precies te zijn, vind je een hotel en restaurant middenin een moestuin: Villa Augustus. Het prachtige hotel van Villa Augustus is gevestigd in de monumentale Watertoren van Dordrecht. De kamers in de watertoren zijn bekleed met, jawel je raadt het al... shutters!

Kamers Villa Augustus

In Villa Augustus tref je in totaal 45 kamers aan, waarvan 20 in de Watertoren, 17 tuinkamers en 8 drijvende kamers. Het unieke aan dit hotel is dat geen kamer hetzelfde is. Ontwerpster Dorine Vos heeft iedere kamer in een eigen stijl ontworpen, daardoor is iedere kamer anders ingericht. Bovendien heeft iedere kamer een prachtig uitzicht, ofwel op het Wantij, ofwel op de moestuin. Het gebouw ademt nog altijd de historische sfeer uit door het gebruik van een hoop originele materialen. Leuk feitje: de hoofdeinden van de bedden zijn gemaakt van de originele watertorendeuren.

Witte shutters in Hotel Villa Augustus Dordrecht  Shutters buitenaanzicht Villa Augustus

Witte shutters

In de tuinkamers en de watertorenkamers zijn witte JASNO shutters geplaatst, in lamelmaat 63mm en met bedieningsstokje. Door voor deze klassieke uitvoering te kiezen, zijn de shutters een prachtige aanvulling op de stijlvol ingerichte hotelkamers en kom je hier heerlijk tot rust.

Shutters buitenaanzicht Villa Augustus  Witte shutters deur Villa Augustus