Shutters gespot in Amsterdam: Hotel BOAT&CO

Als je een weekendje in Amsterdam bent geweest ben je er vast wel eens langs gelopen of heb je er misschien wel eens overnacht: Hotel BOAT&CO aan het IJ. Het hotel is vernoemd naar een voormalig houtbedrijf in de Amsterdamse Houthaven en bestaat uit diverse appartementen en penthouses. Opvallend zijn de speciale raamvormen op de bovenste verdieping. De ramen hebben de vorm van een boeg (de voorste punt van een boot) en doen tegelijkertijd denken aan de Amsterdamse pakhuizen. Perfect passend bij het hotel dus!

Hotel Boat & Co Amsterdam  Shutters in Amsterdam hotel boat en co

Speciale raamvormen met shutters

De speciale raamvormen van Hotel BOAT&CO zijn bekleed met shutters. Ook vinden we de shutters in een aantal appartementen met een ‘normale’ raamvorm. Shutterleverancier JASNO plaatste de shutters voor de ramen in het BOAT&CO hotel. De shutters sluiten naadloos aan bij de industriële uitstraling van de kamers en creëren direct dat thuisgevoel voor de gasten.

JASNO shutters hotel boat & co Amsterdam JASNO shutters in hotel boat & co Amsterdam

Duurzaam met shutters

Hotel BOAT&CO is op een ecologisch verantwoorde manier ontworpen. Voor de bouw van het hotel zijn duurzame, recyclebare bouwmaterialen gebruikt. Op het dak zijn zonnepanelen geïnstalleerd en in iedere kamer zijn waterbesparende kranen geïnstalleerd. Shutters passen ook helemaal in dit duurzame rijtje. Vergeleken met andere raambekleding gaan goede shutters namelijk vele jaren mee. De kwaliteit en de gebruikte materialen spelen een grote rol bij de bepaling van de levensduur van een shutter.

Benieuwd hoe een nachtje slapen met shutters voelt in hotel BOAT&CO? Boek je verblijf en ervaar de luxe en comfort zelf!