Shutters gespot: Pillows Maurits at the Park Amsterdam

Een nachtje weg in eigen land? Denk eens aan een overnachting in het prachtige Pillows Grand Boutique Hotel Maurits at the Park te Amsterdam! Afgelopen najaar opende de luxe hotelketen Pillows Hotels hier hun zesde pareltje. Gevestigd in een uniek Amsterdams universiteitsgebouw uit 1908 heeft het luxe 5-sterren hotel 88 stijlvolle kamers en suites. Met als kers op de taart: prachtige shutters in een aantal kamers!

 Pillows badkamer shutters

Foto door: Pillows Grand Boutique Hotel Maurits at the Park

Shutters in de luxe badkamers

Shutter leverancier JASNO verzorgde de shutters in het hotel. In de luxueuze badkamers maken de Aqualine shutters, gemaakt van kwalitatief hoogwaardig kunststof, de gehele look af. De hoge ramen worden nog meer benadrukt door de tevens hoge shutters. Deze shutters kunnen tegen een spatje water, waardoor ze perfect zijn voor in de badkamer! Door te kiezen voor een bediening zonder stokje (silent view genaamd bij JASNO) en een prachtige wittint, straalt de moderne touch ervan af. Bovendien regel je met shutters heel eenvoudig de juiste combinatie tussen lichtinval en privacy. Doordat de lamellen in het paneel in verschillende secties verdeeld zijn, kunnen zij apart bediend worden. Zet de onderste lamellen dicht en de bovenste open en geniet van een heerlijk moment voor jezelf.

Wil je in je eigen huis deze luxe sfeer creëren door middel van shutters? Zoek een shutter leverancier bij jou in de buurt en wie weet geniet jij binnenkort van een luxueus hotelgevoel in je eigen woning!

                                        Pillows hotel shutters badkamer

                                       Foto door: Pillows Grand Boutique Hotel Maurits at the Park