Shutters in Michelin Restaurant Wiesen

Nu de cafés en restaurants weer open zijn, genieten we met volle teugen van onze lievelingsgerechten bij onze favoriete eettentjes. Maar wist je dat er een aantal restaurants zijn waar je kunt genieten van je favoriete maaltijd met uitzicht op shutters? Voor dit blog reizen we af naar het zuiden van Nederland. Daar vinden we in de binnenstad van het prachtige Eindhoven Restaurant Wiesen met JASNO shutters.

Michelin restaurant

Restaurant Wiesen omschrijft zijn keuken als zijnde: “Klassiek in een modern jasje met wereldse invloeden.” De menukaart staat vol met de heerlijkste gerechten en het restaurant is meerdere malen bekroond met een Michelinster.

JASNO shutters

Aan de voorzijde van het restaurant hangen sinds 2016 shutters die naadloos aansluiten bij de rest van het warm ingerichte interieur, ontworpen door interieurdesigner François Hannes. De eigenaren kozen voor Primewood shutters in de kleur Rustic Grey met lamelmaat L (89mm). De shutters hebben geen verticaal bedieningsstokje en zijn dus uitgevoerd in de zogenaamde “silent-view editie” van JASNO.

Breng je binnenkort een bezoekje aan De Lichtstad? Neem dan zeker even een kijkje (en een heerlijk hapje of drankje) bij Restaurant Wiesen aan de Kleine Berg in Eindhoven.

JASNO shutters bij restaurant Wiesen Kleine Berg Eindhoven  JASNO shutters bij restaurant Wiesen Kleine Berg Eindhoven