Shutters in de slaapkamer? Yes please!

Op dit moment zijn shutters nog steeds een ware trend als het gaat om raamdecoratie in de slaapkamer. Het is heerlijk wegdromen onder een raam met shutters. En mocht je toch even de sterrenhemel willen zien, dan kantel je de lamellen gewoon een stukje open. Shutters geven de slaapkamer binnen no-time een hotel chique uitstraling. Niet alleen zijn shutters een pluspunt op esthetisch vlak, ze zijn ook nog eens zeer functioneel.

In het donker slapen met shutters

De vraag die velen graag beantwoord zien is de volgende; verduisteren shutters de slaapkamer wel genoeg? Je hebt natuurlijk verduisterend en verduisterend zoals 100% donker. JASNO shutters worden bijvoorbeeld perfect op maat gemaakt en sluiten het raam geheel af met de lamellen dicht. Het is hierbij van belang om voor een goede leverancier te kiezen. Dus ja, shutters verduisteren en dragen bij aan een optimale nachtrust. De kanttekening hierbij is wel dat er altijd wat subtiele kiertjes zichtbaar zullen zijn, waardoor eventueel wat licht kan ontsnappen. Maar goed, gezien het wauw-effect dat shutters in een slaapkamer te weeg brengen, nemen we die kleine kiertjes graag voor lief.

Shutters wit JASNO

Shutters gaan inkijk tegen

Ook op het gebied van privacy is de keuze voor shutters snel gemaakt. Nieuwsgierige blikken zeg je snel vaarwel door de lamellen te kantellen. Het voordeel is dat je deze in een bepaalde stand kunt plaatsen zodat je genoeg daglicht houdt maar inkijk tegengaat. Handig tijdens het omkleden bijvoorbeeld.

Shutters JASNO slaapkamer

Deze raamdecoratie heeft alleen maar pluspunten

Een ander groot voordeel van het plaatsen van shutters in de slaapkamer zal zich tijdens warme zomermaanden openbaren. Want wat ben je dan blij dat je hebt geïnvesteerd in deze luxe, houten raambekleding. Terwijl menigeen geen oog dicht doet vanwege de warmte is jouw slaapkamer heerlijk koel. Mits je de shutters overdag hebt gesloten. Maar dat spreekt voor zich. Dus shutters in de slaapkamer? Yes please!

Slaapkamer shutters