Sweet dreams! Shutters voor een stijlvolle kinderkamer

De baby- of kinderkamer is natuurlijk iets speciaals. Kosten noch moeite besparen de meeste ouders om een fijne plek te creëren voor de kleine spruit. Van het beste matras voor in het ledikantje, de mooiste muurschilderingen tot allerlei sfeervolle accessoires. Natuurlijk kan de juiste raamdecoratie niet achterblijven. De keuze hierin in reuze, maar shutters vormen toch wel het paradepaardje onder de raambekleding. Waarom kiezen voor shutters in de kinderkamer? Je leest het hier:

Het wauw-effect van shutters in de kinderkamer

Hoe geweldig is het om, vooral bij een eerste kindje, helemaal 'los' te gaan bij het creëren van een schitterende babykamer. De trots van bijna elke moeder. Iedereen moet de babykamer natuurlijk even bewonderen. Wil je echt indruk maken met een prachtige baby- of kinderkamer, dan kunnen luxe shutters natuurlijk niet ontbreken voor de ramen. Het geeft direct een wauw-effect aan de kamer en de ruimte krijgt een stijlvolle look. Primewood shutters van JASNO zijn gemaakt van duurzaam Paulownia hout en worden tot in perfectie op maat gemaakt. Door het hout ontstaat warmte en sfeer in de kinderkamer.

 

Shutters kinderkamer

De kamer verduisteren met shutters

Shutters kun je in allerlei kleuren bestellen. Zo match je de raamdecoratie eenvoudig met de kleur op de muur van de kinderkamer. Zelfs shutters in sprekende en felle kleuren zijn toepasbaar. Let er alleen op dat de kamer niet te druk wordt. Het moet ten slotte een rustgevende plek worden voor je kindje. Vooral van belang is dat de kamer goed donker kan worden zodat je kleintje zeker niet wakker wordt van teveel licht. Als je de lamellen van de shutters volledig dichtklapt dan kun je de slaapkamer prima verduisteren. Nog zo’n fijn voordeel van shutters; je kunt door de verschillende panelen het licht zelf bepalen. Klap de bovenste lamellen bijvoorbeeld een klein stukje open zodat je kindje rustig wakker kan worden. En zoek je juist even wat privacy, bijvoorbeeld tijdens het voeden van de baby, sluit dan heel eenvoudig de onderste panelen. Shutters in de baby- en kinderkamer zijn dus ook nog eens zeer praktisch!