Zwarte shutters in het interieur, durf jij?

De meningen zijn behoorlijk verdeeld als het om zwarte shutters gaat. De een is groot fan terwijl de ander er niet aan moet denken. Zwarte raamdecoratie wint meer en meer aan populariteit en dat is niet zo gek. Zwarte of donkere shutters trekken de aandacht naar zich toe en maken een statement in het interieur. Waarom je juist wel moet gaan voor die schitterende Matte Black shutters? Je leest het hier:

Laat shutters opvallen in het interieur

Veel mensen proberen de raamdecoratie in huis juist niet te benadrukken en onopvallend weg te werken. Zonde! Waarom zou je die schitterende shutters niet laten opvallen in het interieur? Deze luxueuze raamdecoratie mag juist in het oog springen. Het geeft namelijk klasse aan het interieur en legt de aandacht op die mooie raampartij. Stijlvolle, zwarte shutters voegen juist veel waarde toe. Naast het feit dat deze raamdecoratie zeer praktisch is.

Een ander groot voordeel is dat donkere shutters direct warmte en sfeer brengen. Vooral als je te maken hebt met een grote ruimte en hoge raampartijen zijn zwarte shutters een aanrader. Zeker met een warmte tint op de muur ontstaat snel een knus en sfeervol geheel. Als er genoeg natuurlijke lichtinval in huis is, hoef je absoluut niet bang te zijn dat zwarte raambekleding het interieur te donker maakt. Zet de lamellen in de juiste stand en het licht kaatst direct je woonruimte in.

Zwarte shutters

Zwarte shutters zijn populair

Vooral als je interieur wat moderner of stoerder mag, zijn zwarte shutters een echte go. Ook een perfecte match met een industrieel interieur of voor een meer industriële vibe in huis. Schitterend in die grootse loft of dat ruimtelijke appartement. En wordt je huis verfraaid met een betonvloer of met een opvallende bakstenenmuur, dan vormen zwarte shutters helemaal een 'match made in heaven'!

De Primewood shutters van JASNO bijvoorbeeld zijn gemaakt van duurzaam Paulownia hout en verkrijgbaar in een mooie selectie donkere tinten. Vooral de lakafwerking Black Grey en Traffic Grey zijn populair maar ook de beitsafwerking in de kleur Matte Black en Walnut zijn fenomenaal. Door de beitsafwerking is de houtnerf van de shutters goed zichtbaar. Pure luxe! Durf te kiezen voor die black beauty's en je zult niet teleurgesteld worden.

Zwarte shutters op rail